Promo Exam

Bismillah

Sekarang ni musim exam kan?

Gstar ada buat promo tau.

Jom rembat untuk anak-anak tersayang!!!

Jap ya.  Kak Zah bagi gambar promo



Rugi tau tak rembat.  1 botol RM55.  Beli 4 botol lagi murah.  Pos percuma + hadiah percuma.

Amacam? Menarik tak?

Whatsapp Kak Zah ya
019 7461502

Gstar Biokare Untuk Imunisasi

LEDAKAN IMUNITI TUBUH ANAK ANDA !!!

GSTAR BIOKARE adalah suplemen yang dirumus khusus dengan formulasi lengkap dengan nutrisi seimbang membolehkan tubuh anak-anak anda lebih kuat melawan penyakit dan mencegah penyakit berjangkit.

Diperbuat daripada 11 bahan istimewa termasuk probiotik dan DHA untuk membina kekuatan dalaman tubuh anak anda.  Khusus untuk meningkatkan imuniti, kami sedar bahawa ibubapa sangat risau anak mereka dijangkiti penyakit berjangkit atau susah pulih dari demam dan batuk.  Tablet Biokare diformulasi khas untuk menyahut cabaran pelbagai anasir penyebab penyakit seperti jerebu.




Apakah fungsi Gstar Biokare?

Khas untuk merawat :

=>>  Resdung dan anak-anak asyik bersin dan hidung meleleh.  Kesian kan?  Asyik guna tisu dan sapu tangan.  Resdung boleh menganggu fokus dan tumpuan anak-anak kita untuk belajar.
=>>  Semput
=>>  Ekzema
=>>  Jerawat
=>>  Batuk, Demam dan Selsema
=>> Gastrik

Pertama di Malaysia dengan perisa Double Layer Oren Vanilla.  Mengandungi bahan makanan sunnah dan herba terbaik dunia.

➡  Kurma
➡  Delima
➡  Madu
➡  Taurine
➡  Lysine
➡  Dha Powder
➡  Saffron
➡  Bacopa
➡  Gingko Biloba
➡  Vitamin 
➡  Mineral
➡  Vitamin C
➡  Manna


✔  Biokare boleh digunakan seawal anak boleh kunyah gula-gula sehingga warga emas
✔  Perisa DOUBLE LAYER OREN VANILLA yang sangat sedap 
✔  1 botol ada 65 biji tablet

Jom tukar ubat anak ibu-ibu kepada gula-gula Biokare.  Sebagai ibu mithali pilihan terbaik di tangan anda.

Untuk pertanyaan lanjut, boleh :
PM Norazizah Sudin
Whatsapp 019 7461502




Promo Merdeka

Promo Merdeka datang lagi!!!

Jom ibu-ibu dapatkan untuk anak-anak tersayang anda.  Bukan ibu-ibu sahaja, bapa-bapa pun boleh grab juga.

Rugi tak rembat sebab harga memang murah sangat-sangat.

RM140 untuk 4 botol.  

Selepas ini belum tau lagi bila HQ akan adakan harga sebegini.



Gstar Memang Terbaik


Alhamdulillah.  Gstar Kids memang terbaik!!!!

Syukur.  Nampak perkembangan anak.  Menurut ibu, anaknya suka rasa Gstar yang sedap.

Sejak makan Gstar, anak sudah mula cakap banyak, time rehat ada je mulutnya tu suka menyanyi, mengira, ABC dan lain-lain lagi lah.  Sebelum ini, senyap je.

Syukur sangat ibu ini.

Bagaimana?  Hendak cuba sebotol?

Lebih jimat 3 botol
Harga RM110

FREE POSTAGE
FREE GIFT

Whatsapp Kak Zah
019 7461502








Promosi RARE

Assalamualaikum ibu-ibu semua,

Semoga berada di dalam keadaan sihat dilindungi Allah SWT sentiasa.

Mohon maaf tawaran mengejut tanpa hint awal sempena anak-anak hendak exam minggu depan.

PROMOSI INI HANYA UNTUK 2 HARI SAHAJA YA!!!

Kini PROMOSI RARE kembali!!!

Memang rare!!!

==>  5 botol Gstar Kids RM170
==>  4 botol Gstar Kids + 1 Vteen hanya RM200

==>  Harga normal Gstar Kids RM55 sebotol
==>  Harga normal Vteen RM89 sebotol

Cepat grab!!!