Promo Merdeka

Promo Merdeka datang lagi!!!

Jom ibu-ibu dapatkan untuk anak-anak tersayang anda.  Bukan ibu-ibu sahaja, bapa-bapa pun boleh grab juga.

Rugi tak rembat sebab harga memang murah sangat-sangat.

RM140 untuk 4 botol.  

Selepas ini belum tau lagi bila HQ akan adakan harga sebegini.



Gstar Memang Terbaik


Alhamdulillah.  Gstar Kids memang terbaik!!!!

Syukur.  Nampak perkembangan anak.  Menurut ibu, anaknya suka rasa Gstar yang sedap.

Sejak makan Gstar, anak sudah mula cakap banyak, time rehat ada je mulutnya tu suka menyanyi, mengira, ABC dan lain-lain lagi lah.  Sebelum ini, senyap je.

Syukur sangat ibu ini.

Bagaimana?  Hendak cuba sebotol?

Lebih jimat 3 botol
Harga RM110

FREE POSTAGE
FREE GIFT

Whatsapp Kak Zah
019 7461502








Promosi RARE

Assalamualaikum ibu-ibu semua,

Semoga berada di dalam keadaan sihat dilindungi Allah SWT sentiasa.

Mohon maaf tawaran mengejut tanpa hint awal sempena anak-anak hendak exam minggu depan.

PROMOSI INI HANYA UNTUK 2 HARI SAHAJA YA!!!

Kini PROMOSI RARE kembali!!!

Memang rare!!!

==>  5 botol Gstar Kids RM170
==>  4 botol Gstar Kids + 1 Vteen hanya RM200

==>  Harga normal Gstar Kids RM55 sebotol
==>  Harga normal Vteen RM89 sebotol

Cepat grab!!!








Pilihan No. 1

Assalamualaikum semua,

Exam dah dekat kan??

Ibu-ibu jangan tunggu hendak exam baru hendak bagi supplement / IQ Booster kat anak-anak.  Masa pembelajaran ini la kita sebagai ibu hendak 'boost'kan keupayaan minda anak-anak supaya dapat tangkap dan hadam apa yang mereka belajar.

Kalau dah nak UPSR, PMR dan SPM atau seterusnya, bagi anak-anak Gstar Vteen untuk mendapat kesan yang terbaik.

Untuk kanak-kanak 11 tahun ke bawah, bagi Gstar Kids.  Sesuai untuk anak seawal berumur 1 tahun. Yang terbaik daripada bahan-bahan yang terbaik.

Anak-anak pun lebih sihat.  Jaga kesihatan anak-anak sangat penting terutama dekat musim hendak exam ni.

Galakkan anak-anak banyak minum air kosong.  Bukan ais ya.  Takut nanti batuk, demam, asthma dan tidak elok untuk tekak.

Berusaha dan melaburlah demi MASA DEPAN anak-anak.

Boleh PM kak zah atau whatsapp 019 746 1502.








Khasiat Vteen

Khasiat Vteen :

Khas untuk anak remaja 12 tahun ke atas hingga dewasa.  Pelajar yang akan menduduki peperiksaan UPSR, UPSRA, PT3, SPM, STPM dan lain-lain.  Gstar Vteen terbaru dan terkini di pasaran dan telah mendapat banyak 'repeat order' yang tinggi.  Merupakan produk pertama seumpamanya di Nusantara dengan kajian melebihi 1 tahun yang mana mampu bertindak ke atas anak remaja anda.

✔  Bertindak sebagai IQ BOOSTER - Agen penggalak IQ ke tahap yang paling optimum.

✔  FLAWLESS dan BEBAS JERAWAT.  Bebas dan dapat mencegah jerawat yang disebabkan perubahan hormon remaja. (membersih darah dari dalam).

✔  KEKAL CERGAS dan AKTIF serta SIHAT sepanjang hari.

✔  MEMBANTU meredakan STRESS

✔  BANTU PULIHKAN masalah PELUPA terutamanya untuk warga emas, InsyaAllah.
🍓

Kenapa Vteen :

Kandungan bahan-bahan melebihi 20 bahan sunnah dan herba terbaik dunia bagi memastikan keberkasannya yang maksima ke atas remaja dan dewasa.  Vteen IQ Booster dan merawat / mencegah jerawat.

✔  Lulus KKM dan MESTI
✔  100% produk Muslim Halalan Toiyyiba
✔  Gula-gula perasa Strawberry yang sangat sedap
✔  IQ Booster
✔ Double dose dari formula sedia ada - Gstar Kids





Kuantiti : 75 biji / botol
Harga : RM89